Instalare

instalare-paginaINSTALARE


Instalare

Fie ca vorbim de un magazin nou sau de modernizarea unuia existent, instalarea corecta este critica pentru a avea un sistem frigorific sau HVAC eficient. Chiar si cel mai bun echipament nu poate performa la capacitate maxima decat daca este instalat de o echipa experimentata din puct de vedere tehnic.
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul frigorific si HVAC, expertiza noastra tehnica va asigura ca proiectul este terminat la timp, conform specificatiilor stabilite impreuna, si ca va opera la performanta de varf inca de la inceput. Va protejam investitia prin optimizarea performantei sistemului dvs inca de la inceput ceea ce poate determina reducerea mentenantei in timpul operarii.

Procesul de instalare cuprinde:

Analizarea proiectului si a schitei de catre expertul nostru inaintea instalarii
O echipa experimentata care se va ocupa de instalarea propriu zisa
Managerul de proiect va asigura buna desfasurare a procesului
Colaborarea cu mai multi furnizori de renume ne permite sa instalam cu incredere mai multe tipuri de echipamente
Condusa de rapiditatea cu care se schimba preferintele clientilor, industria alimentara a devenit una dintre cele mai competitive piete din lume. Incepand cu aparitia continua a unor noi formate de magazine dar si pentru ca acum putem gasi produse alimentare si in magazine neconventionale, comerciantii trebuie sa fie creativi si sa gaseasca noi metode de a se reinventa. Astfel, incepand cu schitarea proiectului, Frigotehnics va poate oferi experienta si expertiza pentru a ne asigura ca remodelarea se va executa conform necesitatilor dvs.
Printre produsele si serviciile noastre veti regasi:

Construirea unui sistem nou frigorific si HVAC
Remodelarea sistemelor frigorifice si HVAC
Vitrine frigorifice
Instalatii frigorifice industriale
Camere frigorifice
Instalatii climatizare cladiri
Instalatii frigorifice pentru super- si hypermarketuri
Instalatii frigorifice pentru carmangerii, abatoare, unitati de procesare a carnii, laptelui sau ciocolatei