Servicii

PROIECTARE INSTALATII FRIGORIFICE

Analiza spatiilor si nevoilor particulare ale fiecarui client
Proiectarea instalatiilor frigorifice conform conditiilor impuse
Consultanta in alegerea solutiilor optime
Uneori, o simpla vitrina frigorifica este de ajuns. Alteori insa este nevoie de echipamente speciale, destinate unor operatiuni specifice sau pentru spatii care au nevoie de solutii personalizate. Rezultatul este intotdeauna acelasi: temperatura este exact cea aleasa, produsele dvs vor ramane proaspete cat mai mult timp, iar spatiile care beneficiaza de climatizare vor fi un ambient placut pentru clienti sau angajati.

INSTALARE SISTEME FRIGORIFICE

Fie ca vorbim de un magazin nou sau de modernizarea unuia existent, instalarea corecta este critica pentru a avea un sistem frigorific sau HVAC eficient. Chiar si cel mai bun echipament nu poate performa la capacitate maxima decat daca este instalat de o echipa experimentata din puct de vedere tehnic.
Experienta de peste 10 ani in domeniul frigorific si HVAC.

Service si instretinere instalatii frigorifice
SERVICE SI INTRETINERE

SERVICE RAPID : NU EXISTA “INCHIS” !
Non-stop si rapid: asa ni se pare normal sa asiguram service pentru instalatiile frigorifice furnizate de noi. Avem incredere in calitatea serviciilor si a produselor instalate si transmitem aceasta incredere printr-un program de service cuprinzator. Este garantia faptului ca suntem alaturi de partenerii nostri ori de cate ori este nevoie.
Sistemele HVAC si frigorifice sunt cruciale pentru afacerea dvs? atunci o mentenanta adecvata este cheia protejarii investitiei dvs. Daca sistemul cedeaza sau nu performeaza la capacitatea optima, atunci costurile pot creste datorita unui consum de energie sporit.
Solutii frigorifice la cheie
SOLUTII LA CHEIE

Analiza spatiilor si nevoilor particulare ale fiecarui client
totul functioneaza perfect – iar apoi ramanem la un singur telefon distanta