Proiectare

proiectare-pagina


PROIECTARE

  • Analiza spatiilor si nevoilor particulare ale fiecarui client
  • Proiectarea instalatiilor frigorifice conform conditiilor impuse
  • Consultanta in alegerea solutiilor optime

Uneori, o simpla vitrina frigorifica este de ajuns. Alteori, este nevoie de echipamente speciale, destinate unor operatiuni specifice sau pentru spatii care au nevoie de solutii personalizate. Rezultatul este intotdeauna acelasi: temperatura este exact cea aleasa, produsele dumnevoastra vor ramane proaspete cat mai mult timp, iar spatiile care beneficiaza de climatizare vor fi un ambient placut pentru clienti sau angajati.

Echipa Frigotehnics se deplaseaza la sediul clientilor pentru a evalua necesitatile spatiului si proiecteaza instalatiile la capacitatea dorita, pentru a optimiza eficienta si costurile.

Abordarea noastra va ofera certitudinea ca produsele vor fi nu doar livrate la timp, ci si montate si configurate conform proiectului intocmit pentru dvs. Plecam doar dupa ce ne asiguram ca totul functioneaza perfect – iar apoi ramanem la un singur telefon distanta.

Proiectarea sistemelor de racire

Stim din experienta ca daca sistemul nu este proiectat corect de la inceput, acesta nu va performa conform asteptarilor dvs. Identificarea problemelor din faza de proiectare este mult mai putin costisitoare decat reluarea lucrarilor dupa ce magazinul este operational.
Scopul nostru este sa optimizam sistemele frigorifice, astfel incat ne concentram eforturile pentru a livra rezultate de cea mai buna calitate prin proiectele noastre. Privim in ansamblu proiectul si ne concentram in a optimiza toate componentele HVAC si de racire ale sistemului dvs. Evaluam fiecare proiect individual si va oferim o coordonare completa a proiectului pentru a ne asigura ca sunt atinse asteptarile dumneavoastra.

Proiectarea sistemelor HVAC

La Frigotehnics avem posibilitatea de a va oferi sisteme HVAC pentru supermarketuri, zone pentru preparare a mancarii, birouri, echipa noastra putand sa va prezinte mai multe optiuni de proiectare tinand cont de necesitatile proiectului dumneavoastra.