Scurt istoric

istoric-pagina

 

2004
Este infiintata societatea Frigotehnics Serv-Com S.R.L. cu domeniul principal de activitate – constructie camere frigorifice si constructie centrale frigorifice
2006
Frigotehnics incheie parteneriat cu Mega Image pentru constructia de camere frigorifice, centrale frigorifice si Instalatii frigorifice pentru magazinele retelei.
2010
Frigotehnics incheie parteneriat cu Mega Image de mentenanta si service pentru 15 magazine din retea. In prezent Frigotehnics asigura mentenanta si service pentru 129 de magazine si Shop&Go din reteaua Mega Image.
2013
Legislatia ce reglementeaza conditiile de montaj, service si exploatare a instalatiilor frigorifice, impune Frigotehnics Serv-Com SRL sa obtina o serie de agremente si certificari ISO, ISCIR, TUV si AFGR.

2014
Frigotehnics incheie un parteneriat cu compania International Facility Tehnologies Gmbh si demareaza constructia instalatiilor aferente unitatilor de vopsitorie din cadrul Audi Brusseles, Audi Nekarsulm si Audi Ingoldstadt.
2016
Frigotehnics, in prezent, dispune de un departament de PROIECTARE HVAC, Electrice si Frigorifice compus din 3 oameni, departament de SERVICE compus din 7 echipe si un coordonator si un departament de MONTAJ compus din 28 de tehnicieni si 3 coordonatori.In prezent compania deruleaza procese de certificare si autorizare pentru proiectare si executie sisteme anti-incendiu.