Service si Intretinere

intretinere-paginaSERVICE SI INTRETINERE

SERVICE RAPID : NU EXISTA “INCHIS” !
Non-stop si rapid: asa ni se pare normal sa asiguram service pentru instalatiile frigorifice furnizate de noi. Avem incredere in calitatea serviciilor si a produselor instalate si transmitem aceasta incredere printr-un program de service cuprinzator. Este garantia faptului ca suntem alaturi de partenerii nostri ori de cate ori este nevoie.
Sistemele HVAC si frigorifice sunt cruciale pentru afacerea dvs? atunci o mentenanta adecvata este cheia protejarii investitiei dvs. Daca sistemul cedeaza sau nu performeaza la capacitatea optima, atunci costurile pot creste datorita unui consum de energie sporit, produsele se pot deteriora iar satisfactia consumatorilor scade. Fie ca vorbim de mentenanta preventiva sau de interventii in situatii de urgenta, echipele noastre sunt gata sa raspunda nevoilor dvs 24/7.

Contracte de mentenanta

Pentru a ne ajuta clientii sa gestioneze partea de service lunar al echipamentelor si de asemenea sa aiba un control al costului lunar al serviciului de mentenanta, Frigotehncs ofera contracte specifice acestei activitati. Aceste contracte opereaza sub un cost fix lunar care include anumite activitati stabilite de comun acord.

Contracte de mentenanta preventiva

Determinarea tipului si a frecventei mentenantei preventive este cheia reducerii riscului interventiilor de urgenta, pierderii vanzarilor, uzului de energie si a prelungirii duratei de viata a echipamentelor.
Sistemele automatizate instalate de Frigotehnics sunt in asa fel gandite incat sa avertizeze din timp atunci cand apar situatii neprevazute: alertele se transmit in timp real, atat catre clienti cat si catre echipele noastre dedicate . .

REPARATII
Actvitatea de reparatii se desfasoara in cazul producerii unui eveniment, la solicitarea clientului, acesta platind pentru timpul si materialele necesare folosite pentru repunerea in functiune a sistemului.